perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kaikkien rakastama paketti

Tiistaina koitti taas se päivä muutaman kuukauden tauon jälkeen: kisut saivat vihreällä nauhalla ympäröidyn paketin! Vihreänauhaiset paketit ovat kisuista ekstrakivoja, sillä ne tietävät monenlaista mukavaa Zooplus-verkkokaupasta. Sisältö on lähinnä Noralle, sillä tilaan sieltä Noran märkäruuat, mutta se ei vähennä Rakun tai Haikunkaan intoa olla mukana purkamassa pakettia.

"Paketti! Meille!"

"Avauspalvelu on vaan vähän hidas..."

Itsepalvelu

Paketti sisälsi myös Rakulle ja Haikullekin jotain: Salmopet-lohiöljyä ja kaikille yhteisenä Cosman pakastekuivattuja kalaherkkuja. Haiku sai myös merilevää.

Kauniisti pakattu

Temppumestari Raku oli tuona päivänä oikein omatoiminen

Kisujen saalis

Paketti sisälsi myös harjan äitini kissoille sekä kuukauden palkkiona lunastetun 400 g Concept For Life - kuivaruokapussin. Kyseessä on Zooplussaan aika vasta ilmestynyt kuivaruokamerkki, joka ei harmillisesti loista laadullaan, vaan jää keskikastiin (hiilihydraattipitoisuus n. 30 %). Lunastin pussin paikallisille esykissoille, sillä ruoka voittaa kuitenkin tavalliset markettipöperöt.

Tilaukseen lähti myös mukaan ensimmäistä kertaa Zoolove-ruokaa. Zoolove on Zooplussan hyväntekeväisyysohjelma, jossa jokaisesta ostetusta Zoolove-tuotteesta lahjoitetaan 10 % valittuun hyväntekeväisyyskohteeseen. Tämän hetken kohde on Pelastetaan Koirat ry. 

Olen jo pitkään halunnut ostaa Zoolove-tuotteita, mutta mitään meille sopivaa ei ole tullut sieltä vastaan. Märkäruokaa toki, mutta Nora syö märkää vain kuivaruuan maun parantajana, joten sitä kuluu vähän (keskimäärin n. 20 g/pv). Tämä tekee 140 g purkeista harmillisesti meille epäkäytännöllisiä. 

Töiden saamisen myötä olen kuitenkin aktivisoitunut löytöeläinten tukemisessa nyt kun siihen on paremmin mahdollisuus, joten halusin laittaa tähän tilaukseen mukaan myös Zoolove-tuotteita. Otin kalamärkäruokapakkauksen Noralle, mutta ehkä Haiku ja Rakukin saavat siitä maistiaisia. On tuossa 140 g purkissa aikamoinen urakka yksinsyötäväksi, sillä vähärasvaisena ruokana se ei voi olla Noralla isossa osassa päivän menua.

Eiköhän näillä pärjätä taas jonkin aikaa

Ps. Sain äidiltäni aivan ihanan säästökissan! ♥ Törmäsimme kisuun Prismassa, tämä oli viimeinen hyllypaikallaan. Selvästi ollut kysyntää eikä ihme! Possu saa väistyä, tästä suloisuudesta tulee kisujen (ja lismujen) uusi sairaskassalipas.Makoisaa pääsiäistä!

20 kommenttia:

 1. Ihana säästöpossu! Pitää tarkistaa paikallisesta Prismasta olisiko sielläkin tuollaisia.
  Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuuluu siihen säästöpossusarjaan, jota myydään vähän kaikkialla, joten pitäisi ainakin olla. :) Toivottavasti löytyy, onhan tuo hullun kissanaisen ihan must hankinta! :D

   Poista
 2. Voi eii, ihana säästökissa! Mäkin haluun! Ah, musta on aina jotenkin niin ihanan seesteisen näköistä kun kissojen ruokakaapit on täynnä ruokaa. 8D

  VastaaPoista
 3. Apua!! Pakko käydä siis Prismassa shoppailemassa, josko täältä vielä noita löytyisi! :D jos saisi jotain säästöönkin... *wisl*

  Voih, tulis se meidänkin paketti jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löytyy, pitäisi ainakin! :) Kyllähän tuota oikein mielellään ruokkii ♥

   Poista
 4. Voi miten söpö säästökissa! <3 Naurahdin myös kuvalle, jossa Raku on jo tomerasti kaatamassa herkkupurkkeja.

  VastaaPoista
 5. Vau mikä "possu". Suloinen! Zooplus paketit on kyllä sina kivoja. Kisuille ja ihmisille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa yhteistä avaamista. :D Olenkin jo pitkään ihmetellyt miksei säästöpossusarjaa ole lähdetty laajentamaan, onneksi viimein ovat ainakin kisuihin! Koiraversiota en nähnyt, toisaalta en niin tarkkaan katsonutkaan. :p

   Poista
 6. Jopa minäkin saisin varmaan säästettyä moiseen säästökisuun, sen verran söpö se on :)

  Zooplussan lootata on parhaita, kun ne toimii jpa tyhjinä :) Ja arvostamme kovasti kodittoien auttamista ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Supersöpö ♥

   Niinpä, tosin tämä laatikko ei saanut leikkitarkoitusta, vaan päätyi kierrätykseen. :)

   Poista
 7. Hyvä veto Zooplussalta tuo kodittomien auttaminen! Sinulta myös :) Mutta se ei tullut yllätyksenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ihan mahtava juttu, että lähtivät tuollaiseen mukaan! :) Kiitos, on upea tunne kun saa olla löytöeläimille apuna edes jotenkin. :)

   Poista
 8. Ihana tuo säästökissa ja tosi hyvä että olet ostanut zoolove tuotteita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on super! Tosin jostain syystä kolikot ainakin toistaiseksi elävät hetken omaa elämäänsä sen jälkeen kun ne on syötetty kisulle. :D

   Poista
 9. Onpa ihana säästökissa, kyllä tuollaiseen tekee mielikin laittaa kolikoita! :D

  VastaaPoista