maanantai 10. elokuuta 2015

Laatikossa

Rakun rakas laatikko on tulemassa tiensä päähän. Laatikko on toiminut rakastettuna temppuiluvälineenä, makoilu- ja leikkipaikkana. Raku tykkää myös kun sitä kantaa sen ollessa laatikossa.

Laatikosta on lähtenyt pitkälti itsestään kaksi isoa kansisivua irti ja sitten kun enemmän koholla oleva pienempi sivu lähtee irti, on aika heittää laatikko pois. Raku nimittäin suostuu käyttämään temppuilussa vain sitä laitaa noista kahdesta. Myös laatikon kyljet notkuvat aika uhkaavasti kissan pyöriessä laatikossa.

Tämä kuva on otettu 24.7. Silloin toinen pitkistä sivuista oli vielä paikoillaan.

"Onko tää menossa rikki?"

"En halua."

"Tää laatikko on paras!"

"Ärh!"

"Nautitaan sit kun vielä voidaan."

"Uuden on parempi olla sitten yhtä hyvä."

20 kommenttia:

 1. Ihana ilme tuossa viimeisessä kuvassa. Katse/ilme ja kuvan teksti ovat just kohdallaan. Hieman paineita sinne kameran toiselle puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, luotan ja toivon, että eräästä paikkaa löytyy sitten ainakin lähes samanlainen uusi. :D

   Poista
 2. Voi että Raku sä oot niin söpö sun laatikkos kanssa ♥ Ihana poitsu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakun rakkaus laatikkoon on niin suloista, tulee aina niin hyvä mieli kun katsoo Rakua touhuamassa laatikon kanssa tai ihan vaan sen ollessa siinä. :D Myös tytöt, varsinkin Haiku, tykkää laatikosta, mutta se on ehdottomasti eniten Rakun laatikko.

   Poista
 3. Meilläkin kissat viihtyisivät pahvilaatikoissa, mutta niitä ei kuitenkaan voi jättää esille kun muuten termiitti-Jade iskee ja syö pahvilaatikon. :D Joku siinä pahvissa on kun Jade vaan haluaisi pureskella sitä jatkuvasti jos vain saisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhhh! :D Meillä Haiku ja Nora tuhoaa muovia, onneksi jättävät pahvilaatikot rauhaan. Pitää varuiksi kuitenkin poistaa ainakin selkeimmät teippikohdat.

   Poista
 4. Voi eii, toivottavasti saat Rakulle vähintään yhtä hyvän laatikon! :D Raku on kyllä niin söppänä. ♥ Mä oon tässä miettiny jo tovin, josko ois niin ovela ja rakentais sängyn alle pahvilaatikoista sellaisen tunnelihökötyksen - pahvilaatikoita vierekkän ja pahvilaatikoiden kylkiin kissan kokoisia reikiä niin että kisut pystyisi kulkemaan reikiä pitkin laatikosta toiseen. Tarttis vaan saada semmosia semimatalia pahvilaatikoita jostain. En tiiä, ehkä tää jää vaan ajatukseksi. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Poitsu pettyy suuresti, jos ei löydy. :D Kuulostaa aivan mahtavalta ajatukselta, mikä olisikaan parempi kuin pahvilaatikkotunneli?! :) Siinä ois piilo- ja leikkipaikka samassa.Harmi kun meillä on niin matala sänky, ettei pysty toteuttamaan. :D

   Poista
 5. Voi Raku-parkaa kun joutuu luopumaan laatikostaan! Meillä laatikot aina repeävät kulmista kunnes ne levähtävät kokonaan litteiksi. En tiedä johtuuko se paksuista kissoista, laatikoita nakertavasta pikkuneidistä vai siitä että Eemeli yrittää usein istua laatikkoon Kiiran päälle. :D

  VastaaPoista
 6. Meilläkin heitettiin just vanha rakas pahvilaatikko, joka oli repeillyt ja pureksittu levähtänyt "läjä", koska ostoksien myötä saatiin uusi kenkälaatikko. Kissat ihastuivat uuteen, eivätkä noteeranneet vanhan poistumista. Viikon se uusi ehti olla, sitten KissaKaramelli heitti hirveet (ei mitkään pirjot) yrjöt kiipeilypuun pesästä suoraan laatikkoon. Poistoon! Nyt odotellaan talvikautta ja uusia kenkäostoksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kurja tuuri, voi kisuja! Jos laatikolle tulee akuutimpi tarve, uutta voisi käydä kyselemässä esim. kenkäliikkeistä tai muualtakin. :) Yleensä antavat mielellään, ainakin jos pyytää useampaa laatikkoa. :D

   Poista
 7. Ihana laatikko, Raku! Just sellainen, jota ihminen ei osaisi arvata etukäteen, mutta kissalle suurta kiintymystä. Kissojen laatikkorakkaus on kyllä mysteeri. Miksi toinen on Se Oikea ja toista laatikkoa yrmitään täysin :-o? Tein täällä laatikkoinventaarin ja heitin suurimman osan talven laatikoista pois, kaksi jätin kissoille avuksi syksyn uusia laatikkoja odotellessa. Pienin ja ahtain laatikko on nyt The Box..., siinä kelpaa päivisin istuskella :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä ♥ Meillä on 3 varsinaista laatikkoa ja yksi sellainen oikein matalareunainen. Se matalareunainen on Haikun lemppari ja Haiku nukkuu siinä tosi usein. Sen vieressä oleva laatikko on vähiten suosituin, mutta siinäkin käydään välillä pyörähtämässä. Ulko-oven viereinen laatikko on melko suosittu, sielläkin Haiku nukkuu silloin tällöin. Sitä ei koskaan tiedä tuleeko kisu tykkäämään jostain tietystä laatikosta vai ei ja laatikon sijainnillakin on varmasti väliä. Monia laatikoita olen aikojen saatossa heittänyt pois kun niitä ei ole juurikaan käytetty.

   Poista
 8. Nyt on kyllä kuvatekstit osuneet niin kohdalleen, että aloin melkein nauraa ääneen. :D Tajuttoman ilmeikäs kissa tuo Raku! Olen varmaan tämän jo tuhat kertaa aikaisemminkin sanonut, heh...

  VastaaPoista
 9. Oioioioioi, teillä on siellä suuri tragedia tekeillään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännityksellä seuraan miten pitkään tuo laatikko vielä kestää. :D

   Poista
 10. Ihana laatikko ja ihana Raku! Melkoisen hauska on teksti laatikon kyljessäkään "worth loving" :)
  -T&Tidi

  VastaaPoista