keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Mökkeilyä

Kesän ensimmäinen mökkireissu! Reissu oli Noralle ensimmäinen, Hai ja Raku ovat käyneet mökillämme jo viime vuonna parikin kertaa. Tällä kertaa automatka sujui Rakun osalta rauhallisesti (Nora ei tapansa mukaan äännähtänytkään) kun sai Norasta koppakaverin, mutta Haiku metelöi koko ajomatkan ajan omassa kopassaan. Kotimatkalla sitä oltiinkin jo lähes hiljaa. :D

Reissu meni ihan älyttömän hyvin! Tosin sama kaava toistui: eka päivä tutkittiin ja riehuttiin, toka päivä nukuttiin puolet päivästä ja kolmantena päivänä alkoi jo varsinkin Rakulla koti-ikävä vaivata. Yönukkumiset  jäi meillä kaikilla aika vähiin, joten tänään uni varmasti maistuukin, vaikka ihme kyllä ei väsytä vielä.

Meillä piti olla huono tuuri sään kanssa, viileää ja sateista maanantaille, mutta pah! Sadepilvet meni meidän ohi, hitusen vain pisaroi parissa kohtaa, mutta kyllä siellä sai shortsit jalassa olla. Naurettiin isän kanssa (reissu oli me kaksi feat kisut) kun kotikaupungissamme puolentoista tunnin ajomatkan päässä oli satanut koko päivän. Tasan ei käy onnen lahjat. Kisut otti aurinkopäivän lähinnä nukkuen ja sääskiä sisältä jahdaten, mutta Haikun ja Noran kanssa käytiin myös viereisellä metsätiellä kävelyllä. Haiku on siellä käynyt ennenkin ja kulki yhtä reippaasti kuten aina, mutta Nora yllätti positiivisesti ja lähti hänkin Haikun jälkeen (Nora oli nukkumassa kun Haikun kanssa lähdettiin) ja ensikertalaisena meni erittäin hienosti ja rohkeasti! Laitan varmaan tänään videota lenkeistä.

Raku oli ensimmäisenä päivänä narun nokassa muiden kanssa, mutta sen jälkeen se ei enää ulos tahtonut. Tai tahtoi, mutta alkoi heti naukumaan ja vetämään takaisin sisälle, joten se sai tyytyä ikkunatarkkailuun. Oli kaikki kisut tyytyväisiä kummalla puolen ikkunaa olivatkaan, riitti tutkittavaa ja seurattavaa. :)
Raku vahtikoirana :D
Noran kanssa tutkitaan aluettaKävelyllä <3

Menossa kävelylle, mutta pysähdyttiin hyönteisjahtiin :D

Takan päälläEnsimmäiset takkatuoksut <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti