lauantai 8. kesäkuuta 2013

Materialistinen kauneus

Olen ihan hirveän heikkona kaikkeen kivaan kissatavaraan. Tai siis tavaraan kissoille. Mikä näyttää kivalta ja tekee kisun onnelliseksi, sen tahdon. Sen takia meillä on lattiat ja kaapit täynnä kaiken näköistä lelua ja yhä edelleen Nora syö kaapinpohjalta märkäruokapurkkeja ja -pusseja pois eikä loppua näy ihan hetkeen. Tämä monikiloinen märkäruokamäärä on etsinyt uutta kotia jo ties kuinka pitkään (ehkä jo vuoden), mutta nyt Noran myötä päätin ne lopulta syöttää pois kun Noraan uppoaa sen verran ruokaa (eikä vieläkään ole ihannepainoinen, mihin ihmeeseen se ruoka katoaa?). 

Noh, siis. Viime kuussa ostin kisuille uuden ihanan rapisevan pitkän tunnelin. Tänne ei enää mahdu kiipeilypuita eikä muutakaan tilaa vievää härpäkettä, leluja on jo liikaakin eikä ruokaa voi ostaa liian paljon jemmaan kun pakastin loppuu kesken. Hetkeksi tuli ahdistus että mitä kivaa kisuille sitten ostaisi? Uusia herkkujakaan ei voi ostaa kokeiluun kun ei tiedä miten Raku reagoi (ettei tule siis allergiaa), vaan tietyissä turvallisissa tulee pysyä.

Kisujen ulkoilun myötä keksin viimein ehkä vähään hetkeen viimeisen kivan uuden asian, minkä voin ostaa. Noralle oma fleksi! Meillä on jokaiselle kissalle omat valjaat (Primacat-sarjan eri värit: Haiku violetti, Ragnar sininen, Nora musta) ja koska ulkoilutan kissoja erikseen, olen ajatellut käyttää Haikulla ja Noralla samaa fleksiä (punainen perusfleksi, 3 m) ja Rakulle on oma sininen perusfleksi, sekin 3 m. Noran kanssa kun ollaan vasta treenailtu ulkoilua, niin olen käyttänyt fleksin sijaan joustavaa pentuhihnaa, joka on helpompi kuljettaa sylissä olevan kissan kanssa kuin iso mötikkäfleksi. Noralle tahtoisin kuitenkin ikioman fleksin ja ehkä tällä kertaa jonkinlaista omaperäisyyttä siihen. Katselin muutamaa verkkokauppaa ja sitten Mustin ja Mirrin kohdalla onnisti, tämä on ihan täydellinen Noran näköinen fleksi! <3 Pitää käydä ensi viikolla sitä Mustista ja Mirristä katselemassa, jos sen saisi suoraan myymälästä nopeammin.

Haiku on nyt kuuuuunnnolla innostunut ulkoilusta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti