sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Uusi pehmoinen kaveri

Ei elävä, valitettavasti, mutta hyvä väliaikainen helpotus pentukuumeeseen. <3

Kävin ensimmäistä kertaa vuuuuuuosiin Kemin Lumilinnassa. Viimeksi kävin muistini mukaan 10 vuotta sitten, mutta saattaa olla että vähemmän. Yli 6 vuotta sitten kuitenkin. Ei ole paljon muuttunut niistä ajoista, mutta oli silti mukava käydä kun saatiin Allergia- ja astmaliiton kautta ilmainen sisäänpääsy. Pitihän sitä toki kierroksen jälkeen käydä matkamuistoja katselemassa ja siellä rakastuin ensi silmäyksellä tähän kaveriin, ai että! Pehmoinen ja kaunis, mukaanhan se oli saatava. 

Mishassa (juu pitihän nassukka nimetä mahdollisimman pian <3) on vieno, mutta silti aika voimakas tuoksu, joten samalla kun sitä nuuskutin mietin mitenhän kisut suhtautuu kun tuon sen kotiin. Haiku oli perinteiseen tapaan ovella vastassa kotiintullessani ja meni meluamaan tuomani paperikassin kimppuun. Otin pussista Mishan ja näytin sitä Haikulle. Haiku meni selvästi varuilleen ja minun piti silitellä Mishaa samalla kun vakuutin Haikua myös sanoin, että on turvallista tulla lähemmäs tutustumaan. Tällä välin Raku oli tullut eteiseen myös ja tarkkaili tilannetta kauempaa, hyvinhyvin varovasti siirtyen lähemmäs tutkimaan tulokasta. Rakun vakuuttaminen Mishan vaarattomuudesta oli hieman hankalampaa (minun piti nostaa Misha suukoteltavaksi ennen kuin Raku uskoi että se ei tee pahaa), mutta sen jälkeen Raku oli äärimmäisen kiinnostunut Mishasta. Seurasi perässä kun kannoin sitä huoneesta toiseen samalla kun purin tavaroita ja otin kuvia. Haikukin suhtautui oikein myötämielisesti tulokkaaseen.

Ja mikä parasta, mitä enemmän minä kiinnitin Mishaan huomiota, sitä positiivisemmaksi ja kiinnostavammaksi kisut kokivat sen läsnäolon. :D 

Uusi nassukka Misha <3

Hai ja Misha

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti