maanantai 30. heinäkuuta 2012

Raku 9 kk!!

Jee, välikuukausia! :D Eilen (sunnuntaina) tuli 9 kk täyteen pikkujellonalleni. Pikkujellonani on kohta isojellona. Ja niiiiin komia jellona siitä onkin tulossa (ei sillä etteikö olisi komia jo nyt!). <3

Lauantai oli tappopäivä lämpöasteiltaan. Oli tympeää kun energiaa minulla olisi ollut vaikka muille jakaa, mutta kotihiirenä en halunnut poistua kotoa. No, toki olisi ollut otollinen aika leikkiä kissojen kanssa teholeikkejä, mutta armottomat 28 sisälämpötilat ei oikein sille antaneet tilaa. Kokeiltiin kissojen kanssa temppuiluakin, mutta siihen eivät jaksaneet keskittyä kuin murto-osan normaalista. Aktivointilaudasta ne sentään innostuivat.


Raku ihan "saan sen!"

Samalla reiällä <3
Nonnom hyvvee :D

Illemmalla käytiin kissojen kanssa ekaa kertaa yhdessä ulkona niin, että minulla ei ollut apulaista mukana. Asun kerrostalossa 2.kerroksessa ja kissoilla on pelko kaikuvaa ja äänekästä käytäväämme kohtaan, joten olen joutunut kantamaan niitä ulos. Kahden kissan yhtäaikainen kanto ei onnistu enkä uskalla jättää kissoja yksinään ulos enkä käytävälle hetkeksikään. Joten ollaan jouduttu menemään kissa kerrallaan nämä ulkoilut.

Haiku on kuitenkin ryhdistäytynyt ja voittanut käytäväpelkonsa, menee nykyään portaat itse. Joten mentiin kissojen kanssa pihalle, Raku sylissä ja Haiku käveli perässä.

Haiku rakastaa ulkoilua, mutta Ragnar on ollut arempi. Jokaisen mökkireissun jälkeen se on kuitenkin saanut lisää itsevarmuutta ja nyt se oli kuin konkari konsanaan ja jahtasi Haikun tavoin hyönteisiä yöhämärässä.

Eilen mentiin pihalle uudestaan, mutta nyt taas yksi kerrallaan, lähinnä, koska halusin kuvata. :p 2 kissaa + järkkäri olisi ollut jo turhan paljon. Puolitoista tuntia oleiltiin ulkona. Puoli tuntia Rakun kanssa ja Haikun kanssa tunti.

Raku sai eilen oman fleksin lyhyen narutaluttimen tilalle!

Haiku aina liikeessä

Eilen kissoilla oli päivällisenä hiirenpinkkiä ja broilerin jauhelihaa. Kisut on ihan hulluna tohon pinkkiin. Haiku meinasi kaivautua mikroon, johon ne laitan piiloon sulamaan, mitä se ei ole ikuna koittanut tehdä. Rakukin ehti napata yhden lautaselta, ennen kuin ehdin niitä alkaa tarjoilla.

Broilerin jauhelihaa
Iso pikkujellona:


Painihali


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti