perjantai 20. heinäkuuta 2012

Kuulumisia


Hupsista, ollut mooooooonta kertaa ollut tarkoitus tänne kirjustella, mutta aina jäänyt (laiskuus/kiire)!

Käytiin ti-to mökkireissulla sukumme mökillä. Oli Rakun ja Haikun toinen mökkireissu. Haiku rakastaa ulkoilua, mutta meidän kerrostaloalueella ulkoilureitit rajoittuu sisäpihaan, sillä Hai pelkää ohikulkijoita. Mökillä taasen, juttu on eri. Meillä on siellä iiiiiso piha ja mökki on rauhallisella alueella. Siellä Haiku on paljon rohkeampi. Ragnar taasen ei niinkään ulkoilusta ole välittänyt, mutta nyt tällä toisella käyntikerralla se uskalsi olla jo pidempään ulkona. Viime kerralla se oli korkeintaan muutamia minuutteja, nyt jopa puolesta tunnista tuntiin.

Haiku sai saaliiksi kaksi sudenkorentoa ja paarman (molempia riittää sääskien lisäksi).Hai korentojahdissa

Ragnar (8 kk 3 vk) on kohta jo Haikun painoinen! Painoa Rakulla on jo komeat 4 kg, siinä missä Hai painaa 4.3 kg. Hai on kuitenkin edelleen johtajanpallilla, vaikka Raku onkin iän myötä entistä rohkeammin painiskellut. x)

Kokeiltiin tällä viikolla ensimmäistä kertaa raakaruokapuolella luita. Nimittäin kanankauloja. Tuli isona yllätyksenä, että se oli hitti! Viimeksi tarjosin sitä Haikulle ennen Rakun tuloa, mutta se vain nyppi sitä. Nyt molemmat söivät oikein hyvällä ruokahalulla. Jopa Ragnar, joka yleensä koittaa niellä isotkin lihanpalat kokonaisina (koska kiire Haikun kupille ennen kuin se ehtii syödä omansa loppuun...), söi maltillisesti omansa!


Tylsyyttäni tein tänään myös videokollaasia Rakun yhdestä suosikkileikeistä: lelun nappaamisesta ilmasta. Raku rakastaa vauhtia ja hyppimistä. :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti