tiistai 11. lokakuuta 2011

Kiima!

Voi kauhia sitä yöllistä mouruntaa! Taidanpa viedä tässä illan päälle anteeksipyyntölappusen ilmoitustaululle, varmasti kuului tuolla desibelillä naapureihin asti. Ensimmäiset merkkauspisutkin se teki, mutta älykkäänä yksilönä vanhalle hiekkalaatikon alla olleelle matolle, jonka olin sijoittanut oikeaan vessaan (hiekkalaatikko makkarissa) löysä kakka - äksidentin jälkeen. Varmaan haju oli vielä tallella tai muuten vain tuttu materiaali. Oli muutenkin tarkoitus heittää matto roskiin, joten eipä se haitannut. Koulun jälkeen piti tosin käydä lattiat läpi vastaisten varalle, mutta mitään ei löytynyt.

Laiska kun olen, tarvittiin vielä toiset pisut samalle matolle ennen kuin jaksoin kiikuttaa sen ulkoroskikseen. Taitavana tyttönä Hai meni pisun jälkeen kakille hiekkalaatikolle ja teki tarpeet laatikon sisäreunoille... Ja ei kun sitä puhdistamaan, tosin eihän siinä tilanteessa voinut kuin nauraa. Voi Haikua. :D

Eilen Hai ei oikein syönyt ja leikki vielä vähemmän, mutta tänään kisu oli niiden suhteen ennallaan ja oppi myös uuden tempun - maahan. :)

Maanantaina on sterilointiaika, sitä odottellen...

Toissapäivänä muuten oli toinen kerta kun kokeiltiin Vänttisen XXS-kokoisia valjaita, mikä on muuten se Haille sopiva koko. Ei se vieläkään niistä tykkää, mutta tämä kerta meni edellistä paremmin. Nyt kisu jopa käveli hetken normaalisti, kunnes kehujen jälkeen palasi takaisin ryömimiskävelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti