sunnuntai 30. lokakuuta 2022

Raku 11 v!

Rakas Ragnar täytti eilen 11 vuotta! Paljon onnea höpsölle ja aina iloiselle, vilkkaalle kehräilijälle!

Synttäreitä vietettiin oikeana päivänä, vaikka julkaisu tuleekin hieman myöhässä. Päivä oli hyvin Rakun näköinen. Synttäreitä vastaisena yönä riehuttiin tuttuun tapaan ja onnistuin taltioimaan sitä videollekin (alla). Poikku ei selvästikään ole saanut memoa iästään: hän on nyt virallisesti seniori, mutta se ei vauhtia hidasta.

Synttäripäivänä oli ruokana aamu- ja iltapalana Rakun lempparia: broilerin paistisuikaletta. Tein itselle katkarapusalaattia ja kisut Noraa lukuunottamatta (allergia) saivat huuhdelluista katkaravuista itselleen useammatkin suupalat. Rakullekin uskaltauduin antamaan ja hyvin pysyi sisällä. Uudet kokeilut ovat aina riski kun pojalla on ollut viimeisen vuoden ajan herkkyyttä normaalista saannista poikkeavien suuhunpantavien kanssa. Niin ruoka-, ravintolisä-, kuin lääkerintamallakin.

Päivä meni hyvinkin rennoissa tunnelmissa paria leikkihetkeä ja yhtä tempputreeniä lukuunottamatta. Poikku nautti sängyn pehmeydestä ja siellä saaduista pusu-, silitys- ja halihetkistä. Myös syliin tultiin ollessani telkkarin ääreellä. Aika rento päivä, mutta varmasti poikun mieleen.

11 v komistus

 


Tänään ollaankin oltu vähän eri tunnelmissa. Ensi viikon torstaina matkaamme viimein hammaslääkäritädin luo ja olemme testailleet eri esiannettavia lääkkeitä reissua varten. Elokuisesta sydänultrasta saimme mukaan gabapentiiniä esirauhoittavaksi valmisteeksi, jota meidän tuli testata ennen reissua tietyin vaikutusodotuksin. Ensimmäisellä testillä mentiin pienemmällä annostuksella, mutta koska se ei tuonut riittävän suurta vaikutusta, kokeilimme parin viikon päästä tupla-annostuksella. Sekään ei kuitenkaan tuonut toivottua tulosta, ei oikeastaan tuntunut olevan edes eroa pienempään annostukseen. Positiivista, että pysyi kuitenkin sisällä. 

Soitin eläinlääkäriasemalle ja eläinlääkäri pähkäili meille toisen lääkkeen testattavaksi, joka ymmärtääkseni oli ainut jäljelläoleva mahdollinen Rakun kriteereillä. Tuote on tuore markkinoilla, nimeltään Bonqat. Sen kaveriksi saatiin myös pahoinvoinninestolääke Cerenia.

Cereniaa testasimme pari viikkoa sitten ja pysyi hyvin sisällä, tänään oli Bonqatin vuoro suurin odotuksin. On pysynyt sisällä ja toimii!

8 kommenttia:

 1. Onnea Raku ❤️
  Hienosti sujuu seniorilta riehunta. Penska jäin ihan nalliksi kalliolle 😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Joo ei ikä paina eikä hidasta! :DD Minho jäi tällä kertaa nuolemaan tassujaan. xD

   Poista
 2. Hyvää syntymäpäivää! <3

  VastaaPoista
 3. Isosti onnea Raku ♥ Sä oot ny tuplaykkönen!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakustilta kiitokset, tuplaykkönen kuulostaa oikein hyvältä ja sopivalta!

   Poista