sunnuntai 17. lokakuuta 2021

Haiku -t-paita

Harvoin käy niin, että löydän omien kissojen kaksoiskappaleita ei-kustomoituina tuotteina. Näin pääsi kuitenkin käymään keväällä kun olin sinnikkäiden facebook-mainosten uhri ja tilasin amerikkalaiselta Teeturtle-sivustolta pari t-paitaa. Teeturtlen valikoima on täynnä söpöjä ja hauskoja t-paitoja sekä muita tuotteita ja siinä selaillessani valikoimaa löysin t-paidan, jossa oli Haiku! Tai Haikun näköinen kissa, ja täysin Haikuun sopivalla tekstillä: "tortitude", "kilppariasenne" ja sitähän Haikulta löytyy. En kuitenkaan tilannut, vaikka monta kertaa sormi meinasi lipsahtaa.

Tein elokuussa Teeturtleen uuden tilauksen, tällä kertaa yhteistilauksena ystäväni kanssa. Ja siinä valikoimaa selatessani Haiku-paita tuli taas vastaan ja tällä kertaa se oli vastustamaton. Pitäähän se ostaa kun näin harvinaista ja osuvaa herkkua tulee vastaan.

Odottelimme paitoja pari kuukautta, halloween oli onnistunut ruuhkauttamaan tilauskäsittelyn. Viimein paidat saapuivat ja Haikulta tuli selkeä hyväksyntä. "Hyvä mami, oikea hankinta!"

Haiku ja Haiku2

Paitansa mukaista

Muitakin mitä tarttui mukaan, Teeturtlen valikoima on aivan vastustamaton ja söpö.

8 kommenttia:

 1. Niinpä, tuo kilppariasenne. Se on niiiin... hmmm... kilpparia :D

  VastaaPoista
 2. Ihastuttavat paidat, ja todellakin yhdennäköisyyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin kiva löytö! Sitäkin enemmän kun yleensä tuotteiden kilppareissa on valkoista mukana. :)

   Poista
 3. No onpa Haiku sinulla hieno paita! Annatko sitä lainkaan ihmiselle käyttöön 😸

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saapi nähdä mikä Haikun mielipide sitten kun se on käytössä! :D

   Poista
 4. Hieno Haiku-paita! *_* Kävin katselemassa muutenkin tuota kauppaa, on kyllä kaikkea söpöä. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja aivan mielettömän miellyttävä kangasmateriaali, aina jännittää tilata etenkin ulkomailta vaatteita kun ei tiedä tarkalleen millainen materiaali ja pitääkö sittenkään mittasuhteet, mutta näiden kanssa on mennyt aina paremmin kuin hyvin. ♥ ♥

   Poista