perjantai 2. heinäkuuta 2021

Yhdessä hyvää, osa 8

Voi te ihanat, olemme jälleen saaneet kokoon lahjoitusvarat ja vielä ennätyspotilla! Aiempi ennätys on 30,32 €, nyt lahjoitettavaksi tuli 32,42 €. Suuret kiitokset kaikille meidän linkin kautta shopanneille, nämä ovat tärkeitä rahoja esykissoille!

Kaikki Zooplus-yhteistyöllä kerätyt lahjoitusvarat

Kyselin Facebookin Kissanomistajat-ryhmässä vinkkejä lahjoituskohteista ja vastauksia aion hyödyntää myös tulevissa lahjoituksissa. Yhä voi tottakai ehdottaa kohteita myös kommenttikentässä tai muuta kautta! Kaikki kohteet ovat tärkeitä. Tämä uusin palkkiosumma lahjoitettiin Kouvolan Seudun Eläinsuojeluyhdistykselle ja Kissakummit ry:lle.
Kissakummien viitenumero on populaatiokissojen hätäkeräykseen. Tälläkin hetkellä Kissakummeilla on populaatioprojekti meneillään ja siihen apua kaivataan kovasti! Kissakummien lahjoitussivuilla sanotaan näin: "Järjestämme akuutin hätäkeräyksen von Schwarzschild -populaation kissoille. Jo nyt kissojen hoitokulut ovat nousseet korkealle, sillä lähes kaikilla kissoilla on ollut voimakas, useita häätökertoja vaatinut korvapunkki-infektio. Lisäksi osalla kissoista on muita sairauksia ja vaivoja. Syöpää sairastanutta vanhaa Leia-kissaa lukuunottamatta kaikki muut ovat lähteneet kuntoutumaan hyvin Kissakummien hoivissa, ja tulemme tarjoamaan laadukkaan hoidon myös jokaiselle vielä saapuvalle kissalle. 

Lahjoittamalla keräykseen autat meitä von Schwarzschild – populaation hoidossa! Hoitokulut ovat jo suuret, mutta mikäli lahjoitukset kuitenkin ylittäisivät tämän populaation kulut, käytetään ylijääneet varat myös muiden hoivissamme olevien kissojen hyväksi. (...)"

Voimia Kissakummeille isoon projektiin ja myös muille eläinsuojelutahoille omiin projekteihinsa ja tilanteisiin! 

Jokainen euro ja sentti on iso apu heidän työnsä tukemiseksi.


Tukemista Zooplus-shoppaamalla

Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % oston verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Linkin kautta shoppailijalle ei kerry tästä mitään lisäkuluja, eli linkin kautta shoppaillessasi jäät vain plussalle kun ostojen lisäksi tulee autettua esykissoja! :) 

Iso kiitos linkin kautta shoppailijoille! Kiitokset välittää kesäpöksyinen Koda


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti