perjantai 5. maaliskuuta 2021

Jotain mamille, jotain kisuille

Kirjahyllymme, joka on myös osa kissojen seikkailurataa, kaipasi uutta ilmettä joukkoonsa. Viime jouluna saamamme kettulelu on tuonut mahtavasti piristystä asuttamaansa hyllyyn ja osaltaan sen inspiroimana sain idean omistaa yhden lyhyen hyllyn kokonaan figuureille ja patsaille, mutta tällä kertaa hahmoista, jotka ovat erityisen lähellä sydäntäni. Lähinnä peleistä. 

Meille valikoitui 4 uutta asukasta.

Bonuksena jättilaatikko kisuille!

Patsas on aikas iso

Kaikki hyötykäyttöön, pakkausmateriaalista tuli erikiva pesä

Seuraava! Tämä on Assassin's Creed Origins Gods Edition, jossa on patsaan lisäksi paljon muutakin oheistuotetta. Ja toki itse peli

Tämä laatikko > eka laatikko

Kissuja

Pakkauksesta saatiin ihan 10/10 -peti!

Parasta

Loput tulivatkin sen verran pienissä pakkauksissa, ettei niistä ollut iloa kisuille.

Steeeeeeve!

Pakkauksen sisältö on yllätys

Spyro 2:n pääpahis Ripto

Rakastan miten paljon eloa nämä ovat tuoneet kirjahyllyyn. Etenkin patsaat ovat todella näyttävät, toimivat myös hyvin figuurien kanssa. Vaikka nyt yhdessä vähän crossoveria tuleekin, toimii nykyinen asetelma paljon paremmin kuin erotettuna, ja ainakin itse olen todella tyytyväinen ilmeeseen.Spyro oli ehdoton mukaan, sillä tästä hurmaavasta pienestä lohikäärmeestä peliharrastukseni on aikoinaan alkanut. Spyro 2 oli ensimmäisiä pelejäni. Se ja Spyro 3 ovat yhäkin todella rakkaita. Patsaan lisäksi halusin ostaa yllätysminifiguurin, johon törmäsin Steve Irwin -figuuria etsiessä.


Steve Irwin tunnetaan parhaiten televisiosarjastaan Krokotiilimies. Steve oli australialainen eläinasiantuntija ja luonnonsuojelija, joka suhtautui eläimiin äärimmäisellä innokkuudella ja rakkaudella ja jonka innokkuuteen oli todella helppo lähteä mukaan. Hänestä muodostui jo eläessään legenda sekä osa luonnonsuojelun kasvoja. Hän oli myös eläintarhan johtaja. Steve menehtyi sarjansa kuvauksissa rauskun pistokseen vuonna 2006. Hänen perheensä on jatkanut Steven legendaa luonnonsuojelussa sekä eläintarhan pidossa.

EMP:llä oli jokin aika sitten Steve Irwin -viikko, johon sisältyi Steve Irwin - Funko Popeja rajoitetun määrän. Ne menivät hetkessä enkä ehtinyt ajoissa tilata omaani. En ollut aiemmin erityisen kiinnostunut figuureista, mutta Steven olisin ottanut ilomielin hyllyyni ja asia jäi kaivertamaan.Tuolloin en löytänyt Suomesta muualtakaan tilattuna Steve-Funkoja, mutta nyt kun kokeilin uudestaan, niin onnistuin löytämään CDONista. Stevestä on olemassa käärme-, kilpikonna- ja krokotiiliversiot. Kaikki ovat upeita, mutta valinnaksi päätyi krokotiili.


Halusin mukaan myös jotain Assassin's Creed -pelisarjasta. Vertaillessani eri vaihtoehtoja törmäsin AC Originsin patsaaseen, joka sopii kuin nakutettu meidän hyllyyn: päähenkilö Bayek leijonapäisen Sekhmet-jumalan pään päällä! Origins sijoittuu muinaiseen Egyptiin ja jumalat on siinä vahvasti läsnä. Origins on suosikkini AC-peleistä, joten tämän täydellisempää meille ei löytyisikään. Onneksi patsaan sisältävä paketti sattui olemaan Huuto.netissä juuri myynnissä. Pakettiversio on sen verran vanha, että se on käytännössä joka paikasta loppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti