sunnuntai 14. helmikuuta 2021

Yhdessä hyvää, osa 7

Me ollaan oltu aika passiivisina viime aikoina, mutta ihan super, että te ette ole olleet! Zooplus-yhteistyöllä kerätyt lahjoitusrahat saatiin taas kasaan ja eteenpäin! Seuraavaa maksuakin on jo hyvää tahtia kertymässä. Tällä kertaa kohteina toimi Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ja Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistys, joille meni kummallekin 12,67 €.

Kaikki Zooplus-komissioilla kerätyt lahjoitusvarat ♥Jokainen euro merkkaa, tuolla rahalla esykisut saavat esimerkiksi yhden matolääkepaketin, pienen hiekkapussin tai useamman päivän ruuat yhdelle kissalle. Kiitos kovasti kaikille shoppailijoille ja toki mitä enemmän shoppailuja, sitä isompi lahjoitussumma!

Mistä on kyse

Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Shoppailijalle ei kerry tästä mitään lisäkuluja, eli linkin kautta shoppaillessa jää vain plussalle kun ostojen lisäksi tulee autettua esykissoja! :)

Lahjoituskohdetoiveita saa esittää, valitsen pitkälti somen kautta kohteet, joskus Suomen Eläinsuojelun esylistaa hyödyntäen.


Meidän pitkäksivenähtänyttä hiljaisuutta avataan seuraavassa julkaisussa, kylläpä taas on ollut melkoiset viikot....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti