perjantai 16. lokakuuta 2020

Kuulumisia

Uskaltaako sanoa? Ehkä. Meille kuuluu hyvää. Erinomaista. Stressitöntä. Päivät ovat kuluneet siitä nauttiessa. 

Niinkus näin

Kodan kanssa ollaan pikkuhiljaa palailtu tuttuun ruokaan. Ensin lisäämällä ovelasti pieniä paloja maistuvan ruuan joukkoon ja sittemmin nostamalla suhdetta, kunnes vanha ruoka on maistunut taas omana aterianaan ilman apuja. Alkuun onnistuneista syöntikerroista palkaksi tuli naminami Multicat-tabletti, mutta siitäkin pikkuhiljaa ollaan poistumassa (tuttu kalsiumlisäkin maistuu taas). Erävoitto oli, kun poika meni syömään oman broilerinsydänannoksensa jälkeen myös Rakun jämät.

Broilerinsydämet olivat sairastelun aikana päätyneet Kodan hyi-listalle. Nyt maistuu taas!

Heoooo

Pitkää poikaa. Ei muuten kuvan höpötatti saanut supersuurta suosiota meillä, mutta on monesti silti kiekkoiluleikin kohde (Koda/Raku/Haiku(?)).

Haiku - aina lähellä. Tässä aamukaffella

Mitään ihmeellistä ei olla tehty, paitsi kovasti ollaan kaipailtu treenien ääreen, mitä sitäkin ollaan taas pikkuhiljaa tehty. Niin ja Haiku ja Raku ovat muodostaneet murtoparin. Ovat hienosti keksineet, että mukikaapin saa pienellä vaivalla auki ja siellä on tilaa kiikkua... Ei ole kuitenkaan kovin aktiiviseksi tavaksi muodostunut.

"Mami mie vaan katon että kaikki on paikoillaan!"

Treeneissä meillä on ollut pitkää taukoa sairasteluiden vuoksi. Ei ole viitsinyt niiden keskellä rasittaa sitäkään vähää saati ollut energiaa (onnistunut treenihetki vaatii omanlaisensa energian), joten ollaan menty herkkujen heittelyillä. Tällä viikolla taas treenattiin kunnommin ja siinä samassa Koda oppi uuden tempun: olan takaa kurkkaamisen, "kurkkaa". Tämän poitsu oppi kolmella toistolla. On se fiksu, pakko taas sanoa. Tempusta tuli Kodan yhdeksäs osaama.

Kesästä asti meillä on ollut Kodan, Rakun ja Noran kanssa treenissä koronan inspiroima yski-temppu, se toivottavasti saadaan tämän vuoden puolella maaliin. Liike on hallussa, mutta käsiohjauksesta poisoppiminen on vielä alkutekijöissään.

"Kurkkaa"

Herkkujen saalistus/parkour/agility/temppuilu. Hetkistä on moneksi

Radalla taas ruuhkaa

Bjoin! Koda jääköön pölypilveen!

Haikun lempparia on pyydystää herkkuja ilmasta. Tässä se todella hyvin yleensä onnistuukin ja sen seurauksena herkku lentää suuntaan x ja tyttö sinkoaa sen perässä. Haikusta tulisi erinomainen maalivahti

"Herkkua plz, olen söpö"


6 kommenttia:

 1. Onnellista arkea teille. Ihanaa, että kaikki tyhmät pöpöt/olot on historiaa. Temppuilla ehtii kyllä myöhemminkin aktiivisesti. Saadaanko me jossain kohdin kertaus tempuista...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja näin on! Ihanaa kuitenkin kun saatiin se taas takaisin mukaan. :)

   Kodalla lähenee 10 tempun raja ja Rakulla 30, näistä ainakin tulee sitten koostevideota. :D

   Poista
 2. Hienoa kuulla, että normaaliarki on taas läsnä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥ On se vaan. Kodalla on nyt käynnissä turkinkasvatusprojekti!

   Poista
 3. Mahtavaa, että siellä on kaikki taas hyvin!

  VastaaPoista