maanantai 30. joulukuuta 2019

Huumaava tikku

Joulu oli, joulu meni ja toi tullessan upeita lahjoja kissusille! Ruokapuolesta huolehti tasainen herkkusade sekä iltapalana toiminut keitetty lohi, mutta myös ne kovat paketit olivat erikivoja!

Kissujen mummilta kisut saivat harjaushanskan, joka oli hitti etenkin Rakun, Noran ja Kodan keskuudessa. Haikukin lämpeni sille toisella kokeilukerralla. Hanskassa on kämmenpuolella pehmeät piikit, joihin irtokarvat tarttuvat yllättävänkin hyvin. Olen nähnyt hanskasta mainoksia facebookin puolella ja mieleenpainuvinta siinä on ollut myyntiväite erittäin helposta karvojen poistamisesta hanskasta. Videolla/kuvissa karvat irtoavat yhtenä könttinä ja siististi, mitä se, yllätyksekseni, tekee todella hyvin myös tosielämässä. Kiitokset siis mummille loistavasta lahjasta!

Toinen hittituote mummilta oli silver vine- eli matatabitikut. Matatabi vaikuttaa kissaan kissanmintun tavoin ja keppi tarjoaa hammastyötä, toki tikkuja ei saa jättää valvomatta kissojen saataville, etteivät kisut onnistu syömällä syömään tikkuja. Meillä lähti 1 tikku heti samana iltana kierrätykseen kun joku oli onnistunut puremaan siihen särön koko pituudelle.

Kyllä meillä oli huumaantunutta sakkia!

Monenlaista on kokeiltu vuosien varrella, muttei tätä aiemmin. Heti hittituote! 10/10!

Nopeat syö hitaat ja kepit

Kyllä maistuu!

Mami ilkeänä laittoi esille vain 2 tikkua, joten jotkut joutuivat odottamaan

"Ken naamansa nostaa, se tikkunsa menettää!"

Paitsi!

Raku: "Jos ees vähän?"

Kompromissi: Haikun tikku t. Haiku

"Vaikeuksien kautta!"

"Muut tuijottakoon kateellisina, koska..."

".... Minun tikku!"

Kilometrihäntä onnittelee Rakua hyvästä saaliista

Mut jos nyt taas ois Kodan vuoro...?

4 kommenttia:

 1. Oikein oivalliset lahjat ootte saaneet kissoille!

  Meillä ollut kanssa joskus matatabitikkuja ja niistä riittikin riemua pitkäksi aikaa 😄 hauskinta Nalasta oli työntää tikkuja mattojen alle ja tehdä sitten hyökkäysiskuja niitä kohden 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta! :D Nora tykkää heitellä, muut muuten vain purra.

   Poista
 2. Äänitehoste "jäyst jäyst jäyst" :-D

  VastaaPoista