lauantai 4. elokuuta 2018

Nora 6 v!

Vielä vähän aikaa joukon nuorin -titteliä kantava Nora täytti eilen 6 vuotta! Mamin päikkärit venyivät hieman turhan pitkiksi eikä synttäreitä muistettu juhlia aamuista synttäripusua pidemmälle. Joten pidimme juhlapäivän tänään.

Aamuöinen kaulurinesittely/synttäripose


Tänään ajelin kisujen mummin kanssa hakemassa eri paikoista kisuille ruokaa. Ensin vuorossa oli Vauhti-Raksun pysäkkipaikka, sitten Postista Zooplus-paketti, Citymarketista lohta (ja minulle peli) ja Mustin ja Mirrin kautta kotiin.

Saaliiksi tuli 21,3 kg ruokaa, isompi Salmopet -lohiöljypullo tulevaan lisääntyvää kulutusta odottelemaan ja osittain extemporena häkkituuletin sekä siihen viilentäjä näyttelyitä ja miksei kotiolojakin varten. Vauhti-Raksun pakettiin kuuluu myös hiirenpinkkejä Kodalle, hauska nähdä tuleeko poitsu pitämään niistä. Tällä hetkellä hiiret maistuu vain Noralle eikä niitä tule enää juuri ostettua vähäisen syöjämäärän vuoksi. Pinkkien innoittamana otin Noralle aikuisia hiiriä pitkästä aikaa. Lohi on kisujen mummin synttärilahja ja mummi halusi myös sponssata häkkituulettimen, kiitos mummille! Mustissa ja Mirrissä on muuten vielä huomisen ajan 20 % alennus mistä tahansa tuotteesta kantiskortilla. 

Meidän tuuletusikkunasuodattimen vuoksi ilma ei ole enää yhtä raikas sisällä kuin ilman sitä, vaikka ilmanvaihdon mainostetaankin olevan hyvä. Halusin ottaa tuulettimen heti testiin etenkin kun edessä oli iso lihojenpussitusurakka. 

Tuulettimessa on kohtuuvaimea hurina, mutta kisut väistivät laitetta ja siitä tulevaa ilmavirtaa. Laite ei ollut kuitenkaan niin epäilyttävä, etteikö namien perässä mentäisi suoraan käynnissäolevan laitteen eteen. Pian laite jo yhdistettiin herkkuihin eikä kisut enää välittäneet ilmavirrasta. Kun Nora tuli nukkumaan viereiselle penkille pussitusurakan tueksi, suuntasin tuulettimeen myös Noraan.Iltapalana herkutellaan keitetyllä lohella. Oikein paljon onnea rakas hupsu Nora-orava! ♥

18 kommenttia:

 1. Onnea Nora! Sait synttärilahjaksi vatsan täyteen ruokaa; toivottavasti laitoit osan talteen etkä syönyt ihan kaikkea 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Pakastimeen päätyi yllättävän monta pussia, paljon lisää herkkuhetkiä siis luvassa!

   Poista
 2. Onnittelut Noralle! ;)

  VastaaPoista
 3. Synttäripusut näin ilmateitse!

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea, onnea! Varsin mallikas synttäriposeeraus, kyllä Nora osaa!

  VastaaPoista