tiistai 11. huhtikuuta 2017

Kissamaista elämää, osa 6

2 viikkoa edellisestä julkaisusta! Meidän arjessa ei ole tuona aikana tapahtunut mitään järisyttävää, vaan blogihiljaisuus on johtunut yksinkertaisesti uudesta pelikoukutuksestani, Dragon Agesta.

38 pelitunnin jälkeen huuma on jo sen verran ehtinyt laskeutua, että pääsee taas blogin puolella käymään. Kännykkäkamera sentään on ollut hiljaisuuden aikana aktiivisena ja tässä onkin meidän kuvakuulumisia 3 vk ajalta.

Minua alkoi huolestuttamaan tiskikaapin kissalautashyllyn tukevuus, joten siirsin lautaset tukevammalle alustalle. Raku halusi varmistaa tukevuuden itse.

Sen jälkeen kun Haiku repi talouspaperirullaa Noran uuden kuivaruuan tulon jälkeen, tästä tuli muutamaksi kerraksi tapa. Tapa onneksi loppui yhtä nopeaa kuin alkoikin.

Nora purulelunsa kanssa Lahjoitimme samanlaisen lelun eräälle johtojenjärsijäkisulle ja lelusta tuli kuulemma täysi hitti. Auttoiko pureskeluun, siitä emme ole kuulleet.

Rennosti vaan.

Tämän kuun synttärisankarit samassa kuvassa: liskot Shanti (etummainen) 1.4. ja Dania (varjoissa, pään muoto näkyy) 5.4, molemmat täyttivät 7 vuotta. Haiku 6 v!

"Mami pois se mötikkä ja aamupalaa meille!"

"Silitä massuu."

Joulukuussa ostettu kisujen pakastin pääsi tulikokeeseen ja tilavuus on aivan loistava! Kävin kuun vaihteessa ostamassa Noralle loppuvuoden poronlihat, n. 12 kg ja mahtuu pakastimeen aivan täydellisesti. Poronsydämen kilohinta oli laskenut n. 2 eurolla, mikä oli todella posiitivinen yllätys. Yhäkin se on silti sydämistä kallein.

Nora: "Terve kamu! Touhuile vaan ihan rauhassa." Mia on kesällä jo 9-vuotias!

Laskin viikkoja ja Raku auttoi pitämään kalenterin sivua paikoillaan.

"Mitää tuo Raku puuhaa?" Rakulla riehukohtaus kulisseissa

Uusi aluevaltaus: vaatekaapin hattuhylly! Voi sitä kehräyksen määrää.

4 kommenttia:

 1. Hmmm... Teillä on tuttu kalenteri seinällä. Onko se vinkki jostain tulevasta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin sattumien kautta päätynyt seinälle! ;D

   Poista
 2. Kivajo kuvia teidän jutuista! Meilläkin on ollu vähän hiljasta, mut ehkei se haittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa, vaikka itsellä onkin vähän turhauttanut oma hiljaisuus kun jälleen ongelmana, että motivaatiota olisi, mutta ei vaan jaksa/ehdi. :D

   Poista