perjantai 18. syyskuuta 2015

Sylikissat

Nora rakastaa olla sylissä ja tyttö tahtookin syliin useita kertoja päivässä. Sylikissuus tulee kuitenkin lähinnä esille vain tietokoneen äärellä, muulloin syli ei ole niin houkutteleva kanniskelua lukuunottamatta. Nora on varsin nirso sylin kanssa, sillä jotta prinsessa tulisi syliin, minun pitää olla tietyssä asennossa: jalat pöydällä. Jos olen normaalissa istuma-asennossa ja Nora haluaisi syliin, Nora joko pörrää tietokoneen näytön edessä tuskastuneena tai sitten valittaa naukuen lattialla.

Minua ei haittaa vaikeahko syli-/datailuasento, se on oikeastaan jopa ihan toivottua vaihtelua tavalliselle istumiselle ja kun lämmin kehräävä pehmoturkki tulee syliin pusuttelemaan ja nukkumaan, unohtuu se vähäinenkin asennon epämukavuus.

Noran lempinukkuma-asennot ovat kerällä oleminen ja pään jalkojen väliin painaminen. Välillä tyttö nukkuu myös pitkin pituuttaan, mutta yleensä valahtaa siitä pian  kerälle silittelyn yhteydessä.

Pää piilossa

"Silitä masua."Näin ilmojen kylmetessä Rakukin on alkanut viihtymään sylissä enemmän. Toisin kuin Noralle, Rakulle kelpaa tavallinen istuma-asentokin.


23 kommenttia:

 1. Rennon näköistä meininkiä teillä :)
  Meillä sylittely on sen verran harvinaista, että siinä sitten istuu vaikka kuinka hankalasti, että kissa pysyy sylissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, ei sitä kehtaa liikkua, vaikka olisi jokapäiväistäkin. :D Nora ja Raku antavat onneksi mahdollisuuksia vähän liikahdella ja parantaa asentoa, mutta Haiku on todella herkkä liikkeiden kanssa ja lähtee helposti pois sylistä, jos sen mielestä liikahtelen liikaa tai liian suurieleisesti. Sen kanssa pitää pitkälti olla jaloista täysin liikkumatta tai sitten asennonkorjauksen tulee tapahtua hiiiiiitaaaasti. :D

   Poista
 2. Voi huokaus. Oon sanonut ennenkin, mutta sanon vielä: oispa meilläkin enemmän sylikissaa tarjolla! Zetor EHKÄ kehittyy vanhemmiten enemmän siihen suuntaan, mutta Ilonasta tuskin on enää toivoa. Eihän se tuu enää viereenkään, koska Zetor muutti tänne.

  Ihania on nää sun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä vielä menetä toivoa! :) Haikukaan ei ennen viihtynyt yhtään sylissä, mutta talvella 2014 yhtäkkiä alkoi tulemaan. Ensin niin, että minulla oli viltti jalkojen päällä ja siitä rohkaistui tulemaan ilmankin. Haiku on herkkä jalkojen liikkeiden kanssa ja lähtee helposti pois sylistä, jos vähänkään liikehdin sen mielestä liikaa, mutta aina välillä se silti tulee syliin! :) Ehkä siis Ilonakin jossain vaiheessa hoksaa, että syli on ihan jees paikka.

   Poista
 3. Söpöt! Ihana nukkuva sylikissa-Nora. Meillä Ilmo tykkää myös olla sylissä, tosin valitsee yleensä miehen sylin minun sylini sijaan :) Kovin pitkiä aikoja Ilmo ei malta olla, vaan venyy ja vanuu joka suuntiin ja kellahtaa sitten lopulta pois.

  VastaaPoista
 4. Söpöset! ♥ Meillä yksikään ei ole mikään supersylikissa. Kiira tunkee syliin melkein päivittäin kun tulee halipula, ja viereen vielä useammin, Eemeli taas tulee syliin kerjäämään ruokaa useamman kerran ja Tomu tulee aina välillä rapsutettavaksi. Kukaan ei kuitenkaan nuku sylissä ja se on vähän harmi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku vielä innostuu nukkumaankin, mutta sylissä pyörähtelytkin on jo huippuja! :)

   Poista
 5. Voi ei miten söpösiä he ovatkaan syykässä ♥

  VastaaPoista
 6. Onpa ihana sylittää kissoja, minä voisin sylitellä missä asennossa vaan. Mutta kun ei niin ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joku vielä innostuu! :) Haikulla auttoi sylikissuuteen viltti jalkojen päällä.

   Poista
 7. Moikka! Eksyin blogiisi taannoin kun googletin kissojen raakaruokinnasta. Ihania kisuja sinulla! Neuvoistasi blogissa on ollut paljon apua Seela kissamme raakaruokintaan. Kiva juttu että olet tänne tietoasi jakanut. Muutama juttu minua askarruttaa ja tuntuu että eläinlääkäritkään eivät raakaruokinnasta paljoa osaa sanoa. Laitoin sinulle sähköpostia koskien raakaruokintaa, toivottavasti jaksat lukea sepustukseni :)

  Terveisin,
  Niina H

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mui!

   Kiitos ja ihanaa, että on ollut hyödyksi! :) Pyrin vastaamaan viestiin huomenna!

   Poista
 8. Hienoa, kiitos paljon! :) Löysin facebookista ryhmän barffauksesta ja laitoin sinnekin meidän tarinaa :)

  - Niina H

  VastaaPoista
 9. Todellakin, asennosta viis, tuo on silti super-nautinnollista molemmille osapuolille! Tidi tulee syliin niin harvakseltaan, että silloin jaksaa olla paikallaan miten päin vain vaikka jalat puutuisivat tunnottomiksi :-D
  -T&Tidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka sylissä oleva kissa on aina ihan parhautta, tulee siitä ekstrahyvä fiilis kun joku harvemmin sylissä viihtyvää tulee syliin ♥ ♥ ♥

   Poista
 10. Vai pitää jalat olla pöydällä :D Sen verran söpö kerä, että kannattaakin todella ♥

  VastaaPoista