perjantai 5. kesäkuuta 2015

Vierailija

Maanantaina oli historiallinen päivä, sillä meillä vieraili ensimmäistä kertaa toinen kissabloggaaja. Tassulinnan mami oli tullut käymään läheisellä paikkakunnalla ja ajeli vielä ekstraa meitä moikkaamaan.

Kisut olivat hyvin kiinnostuneita vieraasta, mitä nyt Nora ja Raku olivat aluksi hieman epäileväisiä, sillä olin herännyt ainakin pari tuntia normaalia aikaisemmin ja aloin siivoamaan heti aamusta. Niinpä siivouksen ajan Raku vietti piilossa kiipeilypuun pesäkolossa ja vieraan saapuessa Nora pinkaisi sängyn alle. Raku tuli pois piilostaan kun huomasi mistä epätavallinen aamu oli johtunut, mutta Noraa sai houkutella esiin melkoisen kauan. Norakin rentoutui sitten kun huomasi vieraan olevan kiva asia (namnam herkkuja!) ja jäi mielellään kanssamme keittiöön leikkimään ja poseeraamaan.

Suuret kiitokset käynnistä, oli ihana tutustua! Aika meni hurjan (vähän turhankin) nopeaa ja hauskaa oli! :)

Saimme Tassulinnan mamilta tuliaisiakin: kisut saivat upeita leluja ja minä kauniita lemmikkejä (!!) maljakon kera ja ihanan kissakantisen muistilappuvihon.

Lemmikit, joiden puutarhuriksi ilmoittautui Raku. Kukat asuivat tiskialtaassa, sillä niitä parturoitiin ja kaadettiin, elivät silti yllättävän pitkään. :D

Kisuvihko

"Juu tämä lelu on kiva, mutta onko pakko aina kuvata?"

"No okei, tämän saat kuvata."

"Koska huiska!"

Nora tahtoi leikkiä vakipaikallaan

"Tule, tule vain"

"Älä mene...!"

"Muutun fretiksi!"

"Ootas ku pääsen ulos täältä!"

"Nonih!"

"Rawr!"

"Tunnelihyökkäys!"

"Haiku se oli mun leikkivuoro!"

"Juujuu"

Haikun versio saalistamisesta silmät kiinni

"Like a bauss."

16 kommenttia:

 1. Ai kun tuli hyvä mieli, kun luin ja katselin kuvat! Oli niin kiva käydä ja ihana kun puutarhuri on hoitanut lemmikkejä ja lelut olleet mieluisia! Haikun toisen kuvan ilme on mahtava ja Noralla taas niin hurja meno kiipeilypuussa :D - emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! :) Raku piti kukista hyvää huolta omalla tavallaan. :D Kulissien takana se on myös lämininyt varsinkin tuota mustaa kalalelua. :)

   Poista
 2. Huiskaleikit näyttää niin kivoille! Miksihän meillä ei tykätä niistä, pentuna kyllä tykkäsivät mutta sitten poitsut laiskistuivat :D Ihania kuvia oot taas saanut <3 Mä sain tänään ihan huonoja kun yritin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytöt tykkää! Raku innostuu huiskista eniten silloin kun sen kanssa leikkii myyräleikkiä eli huiska kurkkii milloin mistäkin kohtaa peiton alta. Se kuuluu sen lempileikkeihin. :D Muuten huiskat ei innosta yhtä paljoa kuin Haikua ja Noraa. Norakin on vähän nirso, se ei ole niin helppo, että leikiksi riittää pelkkä huiskan heilutus naaman edessä, mikä taasen riittää Haikulle, vaan Noralla pitää olla haastetta mukana. Sekin nauttii myyräleikistä ja esteitä pitää olla kans. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja nuo kuvatekstit ;)!

  VastaaPoista
 4. No vähänkö kivat huiskabileet teillä on taas ollut! Ja kivoja vieraita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huiskan kanssa riittää aina vauhtia! :D Vieras oli ihana ♥

   Poista
 5. Kuvasarjat on niin parhaita! Pääsee heti fiiliksiin myös ruudun tällä puolen :-D

  VastaaPoista
 6. Kiva vieras teillä! Ja mahtavat huiskabailut :)

  VastaaPoista
 7. Vau, teillä onkin ollut jännittävä päivä! :)

  VastaaPoista