sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Lahjoja!

Kisut sai äidiltä ja hänen avomieheltään Jukalta mieluisia yllätyslahjoja. Suuri raapimatolppa ja syreenipuun oksa. :) Molemmista tykättiin ja toivon todella, että Haiku alkaisi aktiivisesti käyttämään tolppaa, ainakin alku vaikutti lupaavalta. :) Haikun kanssa ollaan säädetty oikeastaan aina siitä onko sohva sallittu raapimapaikka ja harmikseni Haiku meni opettamaan tavan Norallekin. Nora sentään tottelee kun kieltää ja sohvanpäädyn viltin avulla sohvan raapiminen on vähentynyt huomattavasti molemmilta. Toivon että paalu houkuttaa teroitukseen, kun Haikulle kerran ei näytä kiipeilypuut kelpaavan siihen hommaan.
2 kommenttia:

  1. Oletko kokeillut suihkuttaa siihen sohvaan feromoni suihketta? Kissa ei yleensä raavi "lempipaikkoja" ja feromoni suihke saa sohvan tuoksumaan lempipaikalle. Raapimapuuta sen sijaan kannattaa suihkia kissanmintulla, joka stimuloi leikkimään =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissanminttua olen kokeillut, mutta se vain sai aikaan maassakieriviä kissoja, vaikka koitin tähdätä sinne tolpan yläpäähän. :D Feromonituotteita en ole kokeillut, vaikka nähtävästi äidillä olisi ollut pullo lainattavissa. Tuon uuden paalun myötä en ole hoksinut kenenkään käyttävän sohvaa, tänäänkin Haiku kävi kiltisti teroittamassa paaluun. <3 jokin siinä on mukavampaa kuin kiipeilypuiden tolpissa.

      Poista