perjantai 10. elokuuta 2012

Kesä oli, syksy tuli + sisustusmuutoksia

Hrrrh. Täällä ei enää kovin lämpöistä ole päivälläkään. :( iltakoleudet on ollut jo parisen viikkoa, mutta nyt päivälläkin lattiat on kylmät eikä parvekkeen ovea viitsi pitää auki. Plussapuolena, että nyt kun sisälämpötilakin alkaa muistuttaa normaalia, niin päästään agilitya harjoittamaan useammin.


Raku tykkää kiipeillä Mian (yhden liskoistani) terraarion päällä silloin kun en ole paikalla ja tästä johtuen Mian metalliverkkokatto on alkanut painua sisään ja liitokset irtoilla. Vaikka kiellän menon silloin kun olen paikalla, en voi mitenkään estää sitä ollessani pois. Tästä johtuen siirrämme isän kanssa terraariotornin ensi viikolla siihen ainoaan huoneeseen (tietokonehuone), johon kissoilla ei ole pääsyä muutoin kun sen sallin.
Siirron myötä yksi sänky pitää hävittää kokonaan, joten saan yhteensä 1½ seinää tyhjää tähän asuntoon! Mahtava fiilis. Torni siirtyy huoneeseen, jossa on kaksi muutakin terraariota, eli kaikki terraariot tulevat olemaan samassa huoneessa. Ajattelin, että tilaisin tähän kyseiseen huoneeseen väh. 150 cm korkean kiipeilypuun, sillä kun sänky lähtee, ei kissoilla ole enää tietokonepöytää ja ikkunalautaa lukuunottamatta makoilupaikkoja. Olen miettinyt jompaakumpaa näistä puista: 1 tai 2. Jälkimmäinen on ainakin korkeutensa kannatlta houkuttelevampi, mutta jää nähtäväksi mikä meille päätyy, puulla kun ei ole kiirettä, mutta eiköhän tämän vuoden puolella joku meille eksy (ehkä lokakuussa kun Ragnar täyttää 1 v.... ;3 ). :]


Viime zooplustilauksen myötä tuli kaupanpäällisinä Miamoreiden mukana kuivaherkku: kala, jonka ympärille kääritty kananfilettä. Voi että nämä on iiiihan hulluna noihin. Puuskutus käy kun ne nuuskivat rasiaa, jossa noita säilytetään. Suosittelen kyllä muillekin! Eivät ole hinnaltaankaan pilattuja. Syötiin viimeiset kalat, pitää seuraavan zooplustilauksen yhteydessä tilata lisää.
Ja loppuun videon, jonka kuvasin tässä yksi yö. .D5 kommenttia:

 1. Molemmat puut näyttää hyviltä, vaikea päätös, hmm hmm. :D
  Meilläkin tuollaiset kanakalat olivat kesän superhitti.

  VastaaPoista
 2. Ei siinä kauaa sitten mennytkään kun päätös tuli tehtyä. :D Tuo isompi, eli kakkonen, meille tulee sitten loka/marraskuussa Rakulle synttärilahjaksi. :]

  VastaaPoista
 3. Kiva video! Rapina vaan kuuluu kun kissat juoksentelee. :D Ja onpa Ragnar jo iso poika, ja miten pitkä häntä sillä onkaan :)

  VastaaPoista
 4. Juu se häntä on jotain niin ihanaa. :D

  VastaaPoista