torstai 8. maaliskuuta 2018

Uusi agieste ja peti

Täällä mami on yhä pyörällä päästään: kisut saivat toissapäivänä aivan huippuhienot lahjat mummiltaan (eli äidiltäni) ja hänen mieheltään! Mikä yllätys kun he aikoivat tulla tuomaan jotain aivan muuta, mutta toivatkin myös nämä mukanaan! Olen kertonut heille toiveistani saada laajennettua kisujen agiestevalikoimaa ja äitini mies innostui tekemään kisuille A-esteen. Olen todella otettu tästä eleestä, este  on kertakaikkisen upea! Raku rakastui esteeseen täysin, kun herkkuahneus voitti nopeasti epävarmuuden astua kokonaan esteelle. Tytöt ovat vielä vaiheessa, jossa takajalat pysyttelevät maan pinnalla. 

Kisujen mummi taasen oli tehnyt Noralle uuden upean pesän näyttelyhäkkiin. Sitä kävivät testaamassa ja hyväksymässä kaikki ei-norat. 

Hissukseen, hissukseen...

Valtaus!

Ken peppunsa nostaa....

Vastikään saimme kisujen mummilta myös huippuhienon Nora-taulun, jonka kuvan on ottanut mummi itse Luleån näyttelyssä viime syksynä.

Noran vihreät silmät tulee tässä esiin niin kauniisti

Taululle löytyi heti paikkakin. Vielä ei ole lautaa tämän vuoden ruusukkeille.

Kesän Kempeleen näyttelyssä on safari-teema, siihen olemme jo alkaneet suunnitella asustetta ihmisille ja häkkisisustetta Noralle ja äitini kisuille Tuiskulle ja Elmolle. Jännä nähdä millainen lopputulos tulee! 

8 kommenttia:

 1. Tuo A-este näyttää kivalle! Uusi ratareitti taitaa olla jo ajatuksissasi? Ja Noran kuvataulu on niin ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on huippu! Eilen molemmat tytötkin viimein uskaltautuivat suorittamaan sen. :) Sellainen rata olisi kiva, missä nämä eivät olisi varsinaisessa kronologisessa järjestyksessä. Saimme myös uuden este-perheenjäsenen, josta esittelyä piakkoin ja miten poitsu pärjäsi uudella radalla!

   Poista
 2. Olipa kivat lahjat! On aina kiva saada mukavia ylläreitä.

  VastaaPoista
 3. Niin hieno tuo A- este! Hienosti ainakin Raku videon perusteella näyttää ottaneen sen omakseen 😄

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raku on ihan hulluna siihen kun tietää että saa namia. :D Tyttöjen kanssa kun treenattiin eilen meidän uusinta estettä (josta esittely piakkoin), niin poitsu meni keikkumaan A-esteen päälle huomion ja namin toivossa. :D

   Poista
 4. Tosi hieno A-este teillä! Raku on kyllä mestari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raku on niin helppo motivoida. :D Tytötkin viimein menevät esteen ilman jännittämisiä. :)

   Poista