perjantai 23. joulukuuta 2016

Voitimme PrimaCatin märkäruokaa

Osallistuin viime viikon torstaina Kissakas-facebooksivulla järjestettyyn joulukalenterikisaan, jossa vastaamalla ruokajärjestelyitä koskevaan kysymykseen oli mukana arvonnassa, jossa 2 onnekasta sai kisuilleen 3 pussia PrimaCatin Tender Tunaa (4 x 50 g/pussi).

Onnetar suosi meitä ja olimme toinen voittajista! Voitto lämmitti kovasti mieltä, eritoten kun täältä pohjoisesta on hankala hyödyntää eläinmessujen PrimaCat-etuja. Tender Tuna on maistuva ja meillä kaikille sopiva märkäruoka, joka tosin kuuluu lähinnä Noran etuuksiin. Tyttö saa Tender Tunaa silloin tällöin vaihteluna kuivaruoka"kastikkeeksi".

Ruuat saapuivat jo maanantaina ja kisut olivat hyvin uteliana mitä paketista tällä kertaa ilmestyisi. Pussit nuuskittiin tarkkaan ja Haiku linnoittautui omimaan pussit itselleen.

"Mami nää on ruokaa, tunnistan!"

"Oisko jo ruoka-aika?"

"Tahtoo tonnikalaa!"

"Saisko?"

Huomenna kissusilla on juhlapöydässä lohta, mutta koska itse olen sen verran ahkerasti napsinut herkkuja, niin halusin tarjota kisuille jotain spesiaalimpaa tänäänkin. Mikäs sen parempi siihen kun antaa kaikille päiväruuaksi pussillinen herkkutonnikalaa.

Pussin ulkoasu on niin nätti. "Tiiäkkö mikä muu on nätti? Täysi lautanen!"

"Herkkua! Joko saa ottaa?"Haikulla ei kauaa nokka tuhissut, tuhisi jo tarpeeksi siinä kun piti kärsivällisesti odottaa mamia lopettamasta lautasten kuvaaminen.

Oikein ihanaa, rentouttavaa ja kissamaista joulua kaikille! ♥ 

(Puh.kuva)

12 kommenttia: