tiistai 10. tammikuuta 2017

Innokasta näyttelyviikonloppuodotusta

Olen odottanut tulevaa viikonloppua innolla jo ainakin vuoden. Tuntuu hurjalta, että se on viimein kohta täällä! Viime viikonloppuna olin aivan täpinöissäni ja töistä johtuen alan valmistautumaan viikonloppuun jo tänään, ettei vahingossakaan mitään tärkeää unohdu.

Tulevana viikonloppuna on tuplajuhlanäyttely, joka uusimpien tietojen myötä on meille jopa triplajuhlaa. Tietyllä tasolla jopa nelijuhlaa. Kyseessä on Pohjoisen Rotukissayhdistyksen 50. ja 51. kansainvälinen kissanäyttely sekä myös ensimmäinen kerta 18 vuoteen kun kyseinen yhdistys (tai  kukaan muukaan) järjestää virallisen kissanäyttelyn kotipaikkakunnallamme Kemissä! Viimeksi kun POROK saapui paikkakunnallemme esittelynäyttelyn merkeissä, saavutettiin POROKin yleisöennätys ja toivottavasti se menee jälleen rikki ja poikisi seudulle lisää näyttelyitä!

Äitini ilmoitti Tuisku-kissansa mukaan POROKin Vuoden 2016 Kissa -kilpailuun ja eilen saimme lisää juhlinnan aihetta: Tuisku on POROKin Vuoden 2016 Kotikissa! Vuoden Kissa -palkinnot jaetaan näyttelyn yhteydessä lauantaina. 

Tuisku vuoden 2016 ainoassa näyttelyssään Kempeleellä. Tuisku osallistui sekä perusarvosteluun että veteraaneihin, kuten tulee tekemään tänäkin vuonna.

Neljännen juhlinnan aiheen tarjoaa nähdä viimeinkin haaverotuni somali livenä. Jo 5 vuoden ajan olen kovasti toivonut näkeväni sompun näyttelyssä ja nyt viimein ainakin yksi somali (haavevärini punainen!) on mukana molemmat päivät! 

En millään malta odottaa viikonloppua, siitä tulee varmasti huikea ja ikimuistoinen! Olen Noran kanssa molemmat päivät paikalla, tervetuloa moikkaamaan! ♥


Tänään aloitan pakkaamaan ja huomenna on vuorossa Noran pesu. Torstaina en taida kunnolla ehtiä/jaksaa pakkailla ja perjantaina olen äitini kanssa näyttelyn pystytystalkoissa. Mielenkiintoista kurkistaa siihenkin maailmaan. Talkoolaisilla on mahdollista sisustaa kisujensa häkit valmiiksi jo perjantaina, joten minun pitää saada pakkailut valmiiksi jo torstaina, jos haluan hyödyntää mahdollisuuden.

Pakkaamiseen tulee varata kunnolla aikaa myös tämän vuoksi:

"Kiva kun annoit meille uuden unipaikan zzz"

"Zzzz hurrrrr zzz"

14 kommenttia:

 1. Valtavan hyvää näyttelyviikonloppua! Toivottavasti kaikki menee hyvin, eikä yhtään ylimääräistä kissaa livahda näyttelykamoissa mukaan. :D En yhtään tiedä kuka punaisista sompuista on tulossa Kemiin, joka tapauksessa kiva, että pääset viimein näkemään yhden ihan livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisi saanut livahtaa kotia päin! ;) Tämä somppu tulee näkymään pohjoisen näyttelyissä useamminkin, ihanaa!

   Poista
 2. Hirmuisesti tsemppiä näyttelyyn!! :)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä näyttelyyn! Meilläkin taas näyttelyvuosi alkamassa, parin viikon päästä Lahdessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näin jälkikäteen ja onnea teidän näyttelyvuoden aloitukseen! :)

   Poista
 4. Mukavaa näyttelyviikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa näyttelyviikonloppua, toivottavasti sujui hyvin! :)

  VastaaPoista