sunnuntai 22. syyskuuta 2024

Yhdessä hyvää, osa 12 ja kuulumisia

Aivan todella sydäntälämmittävää, että vaikka meidät on arki vienyt mennessään ja bloggailu on jäänyt taka-alalle täysin, niin yhä Zooplus-ostoksia tehdään bannerimme kautta! Suuri kiitos luottamuksesta. Tämän ansiosta saimme nyt uuden lahjoituksen eteenpäin kahdelle yhdistykselle yhteissummaltaan 28,56 €! Tällä kertaa lahjoituskohteiksi valikoituivat Kissankulma ry sekä Alajärven Tassutiimi ry. Molemmilta yhdistyksiltä, kuten monilta muiltakin, on kuulunut facebookissa hätähuutoa erinäisten kustannusten taltuttamiseen. Pian alkaa yöt pakastua kunnommin ja yhdistyksillä tulee kiireitä saada kissat ulkoa lämpimään turvaan ja hoidettavaksi.


Zooplus-yhteistyöllä kerätyt lahjoitusvarat, yhteensä 332,13 €

Jokainen euro ja sentti on tärkeä apu lahjoitusvaroin toimiville eläinsuojeluyhdistyksille. Kiitos kun autat! Yksi helppo tapa on tehdä tietyistä verkkokaupoista ostoksia komissiopalkkiota saavien blogien kautta, jotka ovat sitoutuneet lahjoittamaan palkkiot eläinsuojeluun.

Tukemista Zooplus-ostoilla

Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % oston verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Linkin kautta shoppailijalle ei kerry ostoista mitään lisäkuluja, eli linkin kautta ostaessasi jäät vain plussalle kun ostojen lisäksi autat esykissoja! :)

Lahjoituskohdetoiveita otetaan mieluusti vastaan, teemmehän tätä yhdessä!

___________________________________________________________________


Kuulumisia


Miten aika lentääkään, edellisestä julkaisusta on jo melkein vuosi! Hiljaiseloomme ei liity mitään ihmeempää, kissat voivat erinomaisesti. Vuoden aikana ei ole tapahtunut mitään hurjan isoa.

Olemme juhlineet kolmet synttärit: huhtikuussa Haiku 13 v, toukokuussa Koda 6 v ja elokuussa Nora 12 v. Koda ja Haiku kävivät hammashoidossa helmikuussa, jonka myötä Kodalta poistettiin taas hampaita ja Haikun jäljelläolevat hampaat tutkittiin terveiksi. Haikulta otettiin myös senioriverikokeet sisältäen munuaisten toimintaa mittaavan SDMAn ja kaikki arvot olivat kunnossa.

Minho on jatkanut rauhalliseen tahtiin näyttelyissä käymistä ja saavutti heinäkuussa Porokin näyttelyssä Grand International Champion -tittelin. Minholle oli suunnitteilla pentue ensi vuodelle ja jos kaikki olisi mennyt hyvin, niin yksi pennuista olisi muuttanut meille. Aina ei kuitenkaan mene kuten on suunniteltu ja pentue jää harmillisesti toteutumatta. 

Jos huonoa, niin onneksi myös hyvääkin. Muuttujia tuli mukaan lisää ja päädyin leikkaamaan Minhon, pojan kastraatio oli nyt perjantaina. Minho oli helppo leikkaamaton, mm. merkkailua ei ollut lainkaan. Ruokahalu on kuitenkin ollut huono, joten odotan kovasti, että se parantuu nyt kastraation myötä.

Kuviahan olisi jaettavaksi vaikka kuinka, mutta tässä joitain "highlightseja" tältä vuodelta:

Pöydällä tunkua

Minho keksi hienon uuden leikin: pöytäliinan alla kaaoksen aiheuttaminen

Ei kahvikuppia pöydälle, oppi mami

Ehtiväisenä poika Minho kävi tutkimassa yläilmoissakin

Bestikset hännät yhdessä

Norasta parasta on köllöttely

Tirppa-tv:n parasta katseluaikaa

Minho Haiku-rakkaansa kanssa

Lötkönpötkön!

Hännät yhdessä

Tuore Grand International Champion!

Pöydän valtaajat

Melkein kolmen kissan yhteisläpy

Nora 12 v -kuvauksissaan


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti