sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Messuilemaan + arvonta


Viimeinkin! Tänä vuonna tämä mami ei jää kotiin huokailemaan ja odottamaan muiden messuraportteja, vaan on mukana tapahtumassa! Olen palavasti halunnut eläinteemaiselle messulle siitä lähtien kun ensimmäistä kertaa kuulin sellaisesta eli muistaakseni jo 10 vuotta, mutta pitkä välimatka on tuonut aina omat hankaluutensa lähtemiselle. Nyt kun onnistuimme osallistumaan Eläinystäväni-tapahtumassa järjestettävään kissanäyttelyyn, niin olihan pakko yrittää päästä myös katsomaan muutkin messutarjonnat! 

Ja mitä tarjontaa siellä onkaan! Kissanäyttelyaikataulut määräävät miten ehdin käydä katsomassa muita ohjelmia, mutta messuilla nähdään myös mm. koiranäyttely, rallytokoa, koiratanssia, koira vs kana -oppimisolympialaiset, koirasirkusta ja paljon muuta. Ohjelmat, sijainnit, aikataulut sekä messutarjoukset löytyvät tapahtuman nettisivuilta

Olen erityisen kiinnostunut näkemään rallytokon ja koiratanssin, sillä ne ovat lajeja, mitä olen haaveillut kokeilevani kissojen kanssa enkä ole vielä nähnyt näitä lajeja livenä. Onneksi esiintymiset ovat verrattain pitkiä, niin ehdin varmasti luikahtamaan katsomaan niitä ainakin vähäksi aikaa ennen kuin tulee palata seuraamaan arvostelujen etenemistä. Viikonlopun jälkeen jalat voivat olla hieman kipeänä...

Kissapuolella tapahtumassa pääsee näyttelyn kissojen lisäksi tutustumaan tarkemmin muutamaan rotuun heidän omilla rotuosastoillaan. Paikalle tulevat American Curlit ry, Somakiss ry (somalit ja abessinialaiset), Norjalainen Metsäkissa ry, Pyhä Birma ry, Suomen Bengalikissat ry sekä Suomen Eurooppakissarengas ry. Yhdistysten sijainnit löytyvät täältä.

Curlipistekin!

Kissojen ja koirien lisäksi paikalla on matelijoita (pakko nähdä!), jyrsijöitä ja papukaijoja.

Tulen messuilemaan bloginedustajana eikä se olisi onnistunut ilman teitä lukijoita, suuri kiitos että olette tykänneet blogistamme! Olen saanut arvottavakseni 2 lippua messuille (sis. myös Lapsimessut, OutletExpon ja HupiConin). Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän julkaisuun tai/ja facebookin linkkijakoon mitä  odotat eniten Eläinystäväni-tapahtumassa. Osallistua voit maanantaihin 16.4. asti. Molempien lippujen voittaja arvotaan tiistaina 17.pv ja liput lähetetään voittajalle sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta sähköpostin saamiseksi, torstaina 19.4. arvotaan uusi voittaja.

14 kommenttia:

 1. Kaikkia kissa juttuja. Kotiin ei ole tulemista jos ei tuo Pekka kissalle tuliaisia :)
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 2. Eiköhän ne kissajutut vie voiton. Ja messuilta saa yleensä hankittua hyvin aamukauloja (kuivattuja kanankauloja)!
  ame-sade(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Itse odotan eniten kissajuttuja, mutta tytär on innoissaan kaikista eläimistä tasapuolisesti :D Kovin odotettu tapahtuma siis :) milzu0@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tyttäreni odottaa eniten pinten pörröisten eläinystävien silittelyä, koska meillä ei kotona ole lemmikkejä allergioiden vuoksi. Olisi siis mahtavaa päästä messuilemaan yhdessä ja jättää allergikko-isi HupiCon puolelle odottelemaan!:)

  mervi.ristimaki@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 5. Meillä ollaan todellisia kissaihmisiä, mutta harmillisesti kovin allergisia. Odotetaan jo siis messuja ja koko köörin voimin aiotaan saapua paikalle eläimiä ihastelemaan! :) Hakusessa on monenlaisia elämyksiä ja iloisia muistoja ja kokemuksia, mistä ammentaa voimia arkeen!

  ilonaviliina@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kaikista eniten mukavaa päivää perheen kesken! :)
  sohvis_88@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. En nyt osallistu, kun on tuo matka vähän turhan pitkä, mutta tulin tähän harmittelemaan... Vihdoinkin olisi ollut tilaisuus tavata, niin sitte meitsi on ihan väärässä paikassa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen kerran kun mie tulen etelään niin joku on kehdannut sitä ennen hyvissä ajoin muuttaa ulkomaille! :D Ehkä me vielä saadaan se tilaisuus törmätä. :)

   Poista
 8. Laatuaikaa siskojen ja kissojen kanssa!

  tiittalap@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Sitä lasten iloa, kun saavat tutustua eläimiin messuilla ja itsellä ois vaikka mitä ostettavaa :)

  oona-chan_81@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Eksoottisimpiin eläinlajeihin tutustuminen kiinnostaa erityisesti!

  cherries_jubilee@live.fi

  VastaaPoista
 11. Odotan sitä, että päästään pojan kanssa katselemaan eri eläimiä ja haistelemaan messutunnelmaa! :)
  marianposti ät wippies.com

  VastaaPoista
 12. Kaikkien eri eläinlajien näkemistä

  wonderwhy(at)netti.fi

  VastaaPoista